ЗС Мария Желязкова - ПЧЕЛЕН ДАР

Здравейте,

Ние сме семейство Желязкови – Мария и Николай. Ние не сме потомствени пчелари, а ПР специалист и строителен инженер. Живеем в едно абсурдно забързано ежедневие, подложени на грижи, стрес, умора… както всички, но пчеларството промени нашия мироглед.  Днес, сме много различни и по-близо до природа. Научихме толкова много за пчелите, към които преди бяхме сякаш малко безразлични. Вярваме, че пчеларството свързва хората и ги вдъхновява, вдъхновява ги да бъдат по-добри, …. да правят положителни промени за подобряването на света, в който живеем.

 

Все още, пчеларството за нас е хоби – разкошен начин да разпуснем и да дадем своя принос към природата. Пчелите ни плениха, превзеха душата и сърцето ни. Стараем се да отглеждаме здрави пчелни семейства, третирайки ги изцяло с БИО препарати. Грижите ни към тях са целенасочени, водени от желанието да съхраним пчелите и техните дарове, добрите пчеларски практики са приоритет в работата ни, а богатата флора и чистота на региона са гаранция за това че, консумирайки пчелни продукти ПЧЕЛЕН ДАР, ще бъдете по-здрави, по-красиви, по-щастливи и редом с нас ще имате и частица от природата. 

 

Ние вярваме и в това, че човешката връзка и личното отношение са изключително важни, ето защо искаме да имаме директен контакт с Вас – нашите клиенти. Ние не предлагаме само 100% натурални пчелни продукти, а и цялата ни любов, енергия и лично отношение, които сме вложили в добиването им.

 

Пчелините ни се намират в Природен парк ...

Виж още
ПЧЕЛИНИ

Чистият мед и пчелни продукти са дело единствено и ...

Виж още
ПРОДУКТИ

ВСИЧКИ СЕРТИФИКАТИ СА ВЕЧЕ ПУБЛИЧНИ И МОГАТ ДА СЕ ...

Виж още
РЕФЕРНЦИИ