МЕДЪТ Е ЗДРАВЕ И ЖИВОТ

2024-06-07 12:28:27
МЕДЪТ Е ЗДРАВЕ И ЖИВОТ

Вкусен, полезен, лечебен  – медът е суперхрана с много широко приложение. МЕДЪТ Е ЗДРАВЕ И ЖИВОТ – съвършено вярно! Важно е да се знае и би било прекрасно е да се употребява в ежедневието на всеки. Медът и пчелните продукти са истински дар за хората.

Благодарим за поканата Жени ГЕРБ Бургас да участваме в организираната среща – разговор на 6 юни в зала „Александър Георгиев- Коджакафалията“ в КЦ Морско казино на тема - МЕДЪТ Е ЗДРАВЕ И ЖИВОТ . За нас беше истинско удоволствие да подготвим и в едно да изнесем презентацията с Стефка Божкова Генчева – наша колежка пчеларка, да поговорим за ползите на меда, за пчелите и пчелните продукти и то пред тази толкова приятна и ангажирана аудитория. Благодарим Ви, мили дами!

Вярваме, че колкото повече хора направят информиран избор за меда и пчелните продукти, толкова повече те ще присъстват на трапезата на всеки човек, ще бъдат включени в ежедневното му меню, в грижата за красотата, в грижата за здравето му. Не е трудно да се направи това. Ежедневно можем да консумираме пчелен мед, дори без да си го налагаме – „Ставам сутрин и лъжица мед“ - НЕ. Медът и пчелните продукти могат да присъстват в закуски, десерти, напитки, предястия, салати и ястия. Дори без да се усетим ще приемем една доза здраве с едно свежо смути или салата, която ще ни зареди с необходимите ни витамини, минерали, аминокиселини, минерали и други ценни вещества. Опитайте – убедете се сами!

А ако имате нужда от повече информация за меда и пчелните продукти – ние винаги сме насреща. Свържете се с нас и някой от пчеларите на „БИО ПЧЕЛИНИ СТРАНДЖА“ ООД, ще ви отговори на 100%.