BIOFACH Нюрнберг

2018-02-27 10:20:46
BIOFACH Нюрнберг


От 14.02.2018 - до 18.02.2018г. в Нюрнберг(Германия) за поредна година се проведе водещото международно специализирано изложение за биологични продукти BIOFACH 2018. 
BIOFACH – мястото, където предлагането отговаря на търсенето. BIOFACH – мястото за среща на клиенти, доставчици, партньори - всички заинтересовани страни в био сектора. 
Имаме удоволствието да ви съобщим, че тази година АСОЦИАЦИЯ БИО ПЧЕЛИНИ СТРАНДЖА именно там откри своите нови партньори, за което най-сърдечно БЛАГОДАРИМ на нашия представител Радина Костадинова. Медът произвеждан и предлаган от членовете на асоциацията по нищо не отстъпва на най-висококачествените биологични продукти от този бранш – оценката за изключителните му вкусови характеристиките е вече дадена – сега предстои да заемем и своето подобаващо място на европейския пазар. Пътят е труден, но ние сме убедени, че заедно, като асоциация, ще го извървим и ще стигнем до крайната точка. 
Пожелаваме си ползотворна пчеларска година и нека Природата да бъде благосклонна към нас, за да изпълним поетите ангажименти.